loading...
دانلوداهنگ|آهنگ جدید|تهران موزیک163|
Mahdi بازدید : 73 دوشنبه 1391/11/02 نظرات (0)

 

تمامی آلبوم ها و آهنگ های اجرا شده توسط زنده یاد افشین مقدم را می توانید از این قسمت دریافت کنید

بیوگرافی افشین مقدم :
افشین مقدم صدایش بود اما چهره ای نداشت. در این سال ها که آهنگ هایش دست به دست می گشت و به گوش نسل بعد از او می رسید، هیچ کس نمی دانست که این صدای گرم متعلق به چه چهره ای است.بعد که «زمستون» از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مجوز انتشار گرفت و پوستر آن کنار پوسترهای دیگر موسیقی روز جا خوش کرد، تصویر خواننده هم جان گرفت. افشین مقدم را دیدیم که جلو کوه هایی پر از برف ایستاده، دست به کمر زده و به دوربین خیره شده است. با ساعتی که عقربه اش روی ۴۵/۸ دقیقه ایستاده. چقدر جوان بود در آن سال ها، جوان ماند و جوان از دنیا رفت.

۳۱ سال داشت که تصادف رانندگی در جاده شمال جانش را گرفت و از او آلبوم «زمستون» و یک آلبوم نیمه تمام به جا گذاشت، در روزهایی که آهنگ هایش در همه جا پخش می شد: زمستون تن عریون باغچه چون بیابون، درختا با پاهای برهنه زیر بارون…
افشین مقدم که رفت فرصتی پیش آمد تا آهنگ هایی که خواند به تاراج برده شود.
میراث او به مذاق خیلی ها خوش آمد و هر کس قطعه ای را برداشت و با صدای خود ضبط کرد و خیلی ها نفهمیدند این آهنگی که می شنوند متعلق به افشین مقدم است نه صدای کذایی که آن را دوباره اجرا می کند بدون اینکه نام صاحب اصلی اثر را یادآوری کند: تو آخرین طبیبی، که لحظه های آخر به داد من رسیدی، تو نوری از خدایی که پیغام خدا را، به گوش من رساندی، بر روح من دمیدی… بیشتر ترانه های افشین مقدم «این جا» و «آن جا» خوانده شدند و خیلی ها از اصل ماجرا بی خبر بودند و این بی انصافی البته فقط در حق او نشد، در حق خیلی های دیگر هم شد که البته زنده نبودند تا رنج ببرند: قمرالملوک وزیری، عصمت باقرپور، مهرپویا، غلامحسین بنان و… کاری اش هم نمی شود کرد. رسم روزگار چنین است و شاید آنها با این کار باعث شدند که آثار قدیمی فراموش نشوند و از بین نروند؛ گیرم که با اجرایی ضعیف و صدایی بد و بی ربط. افشین مقدم آنقدر مجال نداشت که کارهایی جز همان دو آلبوم از خود به جا بگذارد، در اوج بماند یا سقوط کند. مثل خوانندگان دیگری که بخت کمتری برای در اوج ماندن داشتند.
افشین مقدم در تراس رستورانی در نزدیکی شمیران آواز می خواند. صدای گرمی داشت و تعلقش فقط خواندن بود نه پول. سعید دبیری ترانه سرای بسیاری از قطعات مجموعه «زمستون» می گوید که یک روز به این رستوران رفت و با افشین مقدم آشنا شد.
افشین لوطی بود و میز دبیری را حساب کرد و رفاقت آنها شروع شد. سعید دبیری – که بعدها با کوروش یغمایی و علیرضا افتخاری هم همکاری کرد- ترانه «زمستون» را گفت و از افشین مقدم که در آن روزها در بلک کتز هم نقش کوچکی داشت خواست تا آن را به همراه چند ترانه دیگر اجرا کند.
ترانه ها را در استودیو بل ضبط کردند و در سال ۱۳۵۴ آلبوم «زمستون» منتشر شد، خیلی هم سر و صدا کرد و اسم افشین مقدم را سر زبان ها انداخت و همین باعث شد که او بلافاصله ضبط آلبوم دوم را با ساخته هایی از جهانبخش پازوکی شروع کند، درحالی که چند روز بیشتر با مرگ فاصله نداشت. سعید دبیری می گوید: «قبل از سفر شمال شب آخری که افشین در تهران بود، به استودیو بل آمد و به چشم آذر اصرار کرد که آهنگی را که نصفه کاره مانده بود ضبط کند. به او گفتیم که وقتی برگشت می تواند سر فرصت به استودیو بیاید اما او که انگار از مرگش خبر داشت قبول نکرد. حتی آن شب از چند تا از دوستان و خانواده اش هم خداحافظی کرد و دیگر هیچ وقت صدای او را نشنیدیم.»
البته اگر افشین مقدم زنده بود، معلوم نبود که به کدام دسته از خوانندگان ملحق می شد و هنرش چه سرنوشتی پیدا می کرد.
«زمستون» هیچ وقت تجدید چاپ نشد تا اینکه شرکت ایران گام توانست اجازه انتشار و پخش آن را بگیرد. با سه چهار قطعه ای که از آلبوم حذف شده بود این مجموعه به بازار آمد و خیلی هم خریدار داشت. شاید همان روزهای اول کسانی هم که نام او را شنیده بودند و صدایش را می شناختند، نفهمیدند مردی که پشت به کوه ها ایستاده افشین مقدم است که کارهایش را قبلاً گوش کرده بودند: جای تو خالی، جای تو مونده هنوز رو نقش قالی، امشب نمی دونه دلم، تو در چه حالی… اما این آلبوم مثل روزهای اولش تر و تازه بود و البته تقریباً شبیه هیچ کدام از آلبوم های پاپی که این روزها می شنویم نبود. پشت هر صدایی که می شنیدیم کسی بود که ساز می زد. نه کامپیوتری برای صداسازی بود، نه کیبوردی. آهنگ با سازهایی مثل ویولن، ویولن آلتو، ترومپت، ساکسیفون، پیانو، گیتار، فلوت، جاز [درامز] و قانون اجرا شده بود که همگی در استودیو حاضر بودند و حتی هیچ صدایی بعداً میکس نشده بود. امکانات ضبط دهه ۵۰ مثل امروز نبود و آهنگ ها با حضور کامل نوازندگان، آهنگساز و خواننده ضبط می شدند. «زمستون» فعلی شامل ۱۱ ترانه است که با مشهورترین کار افشین مقدم یعنی همان «زمستون» شروع می شود. سعید دبیری می گوید که این کارها را اول مردم شنیدند و بعد به صورت نوار منتشر شد، زمانی که دیگر صفحه از ارزش افتاده بود. البته تمام ترانه های این آلبوم متعلق به او نیست.
مسافر، به من نخند، آسمون، جاودانه، سینه ریز ستاره، گذشته، ای خدا، فانوس ماه، پاک باخته و گل افشین که ترانه ای است به یاد خواننده قطعات دیگر این آلبوم هستند که افشین مقدم هیچ وقت مجال اجرای زنده آنها را پیدا نکرد. اما خوانندگان دیگر این مجال را داشتند که ترانه های او را به نام خود ثبت کنند. مثل ترانه مسافر که هر موقع آن را با صدای افشین مقدم می شنویم بی اختیار صدای خواننده دوم آن هم در گوشمان می پیچد: روزی که می خواستم از شهرمون برم، پیش هزاران چشم تو گریه می کردی، می گفتنی با حسرت دیگه برنمی گردی، گفتم که عمر این سفر کوتاه کوتاهه، گفتی که یاد من همیشه با تو همراهه، گفتم مبادا جای من را دیگری گیرد، گفتی که منتظر نشستن آخرین راهه… صدای سازهایی را می شنویم که امروز دیگر در کمتر اثر پاپ ایرانی می شنویم: ترومپت، پیانو، ساکسیفون و…
دوستداران افشین مقدم او هیچ وقت فکر نمی کردند که صدای او بعد از سه دهه دوباره زنده شود و حتی بتوانند آن را از رادیو هم بشنوند.

دانلود البوم در ادامه مطلب

Mahdi بازدید : 44 دوشنبه 1391/11/02 نظرات (0)

تمامی آلبوم ها و آهنگ های اجرا شده توسط احسان خواجه امیری را می توانید از این قسمت دریافت کنید

 

بیوگرافی احسان خواجه امیری
احسان خواجه امیری متولد 7 آبان 1363 فارغ التحصیل مهندسی کامپیوتر از دانشگاه آزاد و فرزند آخر خانواده احسان خواجه امیری در یک خانواده هنرمند به دنیا آمده است . پدر او ایرج از سر آمدان موسیقی سنتی و آواز است که بر شکوفایی و پرورش او تاثیر بسزایی داشته است. احسان شیفته و عاشق موسیقی است

کار حرفه ای خود را با آهنگسازی برای مجموعه ای مستند که موسیقی بی کلام بود شروع کرد.
در یک خانواده کاملا هنرمند به دنیا اومد، پدرش«ایرج» یکی از خوانندگان بنام و محبوب ایران است، مادرش هم از صدای خوبی بهره‌مند است اما هیچ‌وقت قسمت نشده که بخواند، خواهر بزرگترش هم موسیقیدان است
از شش سالگی با نوازندگی ویولن کارش رو آغاز کرد اما ورودش به دنیای موسیقی در سن سیزده سالگی بود، آواز رو هم نزد پدرش آموزش دید
در هفده سالگی اولین آلبوم را روانه بازار کرد به نظر خودش برای خواننده هیچ‌چیز لذتبخش‌تر از آن نیست که مردم از صدا و کارش خوششان بیاید و هیچ‌چیزی نمی‌‌تواند جای این احساس را بگیرد که یک روز یک میلیاردر به من بگوید با کارت خیلی گریه کردم اما بعدش هم کلی لذت بردم… این زمان‌ها، می‌‌تواند لحظه‌های خوبی برای انسان و یک خواننده باشد

دانلود البوم در ادامه مطلب

Mahdi بازدید : 189 دوشنبه 1391/11/02 نظرات (0)

تمامی آلبوم ها و آهنگ های اجرا شده توسط زنده یاد ایرج بسطامی را می توانید از این قسمت دریافت کنید بیوگرافی زنده یاد ایرج بسطامی ایرج بسطامی در اول آذرسال 1336 در شهر بم کوچه باغ جعفری، منزل پدری و جد پدری که قدمت 120 ساله داشت متولد شد. وی از 5 سالگی به خواندن آواز علاقه داشت و هر یک از اعضاء خانواده از جد پدری گرفته تا پدر بزرگ و پدر در زمینه خواندن آواز و نواختن سازهای مختلف تجربه داشتند. ایرج در کنار آنها با اصول موسیقی آشنا شد. سپس به فراگیری دستگاه*های موسیقی نزد پدر خود پرداخت و از سنین نوجوانی تحت تعلیم عموی بزرگوارش ( یداله بسطامی ) قرار گرفت که به رهبری ایشان گروهی با همکاری ( برادران بسطامی ) ایجاد گشت که در رادیو و تلویزیون آن زمان و اردوهای رامسر اجرای برنامه داشتند. بعد از فوت یداله بسطامی، ایرج برای فراگیری آواز و ردیف*های آوازی نزد استاد شجریان آمد و با وجود مشکلات و مسافت راه به عشق فراگیری آواز، رنج مسافت 240 کیلومتری رفت و برگشت بم ، تهران را به جان می خرید. پس از چندی ایشان اتاقی در محله پامنار تهران اجاره کرد. به دلیل وقایع انقلاب تمرین*های آواز برای او بسیار دشوار بود. اما وی تا آنجا که می توانست به این تمرین*ها ادامه داد. بعد از تعلیمات استاد شجریان، عصر یک روز شنبه، در منزل استاد شجریان با استاد پرویز مشکاتیان آشنا و نزد ایشان به فراگیری تلفیق شعر و موسیقی پرداخت و اولین نوار خود را که افشاری مرکب بود با همکاری استاد مشکاتیان به جامعه هنری عرضه داشت. ایرج بسطامی در سن 40 سالگی به اوج فعالیت هنری خود رسید و در طول چهارده سال فعالیت هنری خود یازده کاست به جای گذاشت. او به دور از جنجال و هیاهوی هنری در شهرستان بم و استان کرمان به تدریس آواز و سرپرستی خانواده برادر مرحومش ( نصرت*الله بسطامی ) پرداخت (* که تنها بازمانده این خانواده پس از فاجعه بم دختری است به نام « خاطره » ) سرانجام در پنجم دی ماه یکهزار و سیصد و هشتاد و دو، در زلزله خونین بم، طاق آمال شیفتگان صدای داوودی ایرج به همراه ستون های ارگ بم فروشکست و ایرج را با خود تا آستان دوست بالا برد. ایرج بسطامی در عین حال که از صدای رسا، پر وسعت و مستقل برخوردار بود. شخصیت و هویت آوازی منحصر به خود داشت به این سبب آواز او تنها به خودش شبیه بود. روحش شاد.

دانلود البوم در ادامه مطلب

تعداد صفحات : 10

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    خواننده ي محبوب شما عزيزان چه كسي است؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 94
  • کل نظرات : 1
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 781
  • آی پی امروز : 163
  • آی پی دیروز : 13
  • بازدید امروز : 204
  • باردید دیروز : 145
  • گوگل امروز : 5
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 436
  • بازدید ماه : 424
  • بازدید سال : 7,348
  • بازدید کلی : 110,773
  • کدهای اختصاصی
    کد پیغام خوش آمدگویی